IMA SVOJ CILJ: Ronaldo se vraća u Junajted tek kada obori rekord koji je zacrtao

Izvor: Kurir, 19.Sep.2014, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA SVOJ CILJ: Ronaldo se vraća u Junajted tek kada obori rekord koji je zacrtao

Najveća zvezda Real Madrida prvo želi da ispiše istoriju pa tek onda da razmatra povratak u Englesku

Već se pisalo o povratku Ronalda u Mančester junajted koji deluje sve izvesnije, ali se ispostavilo da postoji jedan uslov koji je Ronaldo postavio.

On ne zavisi ni od Real Madrida ni od Mančester junajteda, već od samog Portugalca. Naime, Ronaldo je zacrtao da prvo obori Realov rekord po broju postignutih golova, koji drži Raul Gonzales sa 323 pogotka za "Kraljevski >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << klub", prenosi portal "Goal.com".

Otkada je došao u Real, Ronaldo briljira a njegove brojke su neverovatne. Ovo mu je šesta sezona u klubu, osvojio je u tom periodu 6 trofeja a na 252 nastupa postigao je čak 257 golova i upisao 63 asistencije!

Navodno, Ronaldo bi definitivno da se vrati na "Ostrvo", ali želi da ostane upamćen kao najbolji igrač u istoriji Reala, za šta mu je potrebno još 66 pogodaka, a ako nastavi da igra nepromenjenim tempom kao u prethodnim sezonama, onda će Raulov rekord stići u sezoni 2015/16 i to u prvom delu iste.

Tako da Ronaldov transfer u Junajted možemo očekivati najranije 2016. godine, jer kada Ronaldo nešto zacrta, on to i ostvari.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

IMA CILJ: Prvo da stigne Raula pa se vraća u Junajted

Izvor: HotSport.rs, 19.Sep.2014

Sve glasnije se šuška da bi Kristijano Ronaldo mogaod a se vrati u Mančester Junajted iz kojeg je i došao u madridski Real, ali prema pojedinim saznanjima Portugalac je postavio pred sebe cilj pre nego što napusti Kraljevski klub.. . Naime, Ronaldo želi da postane najbolji strelac u istoriji akktuelnog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.