I toga ima: Nemački policajci zaplenili ekstazi u obliku Trampove glave (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2017, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I toga ima: Nemački policajci zaplenili ekstazi u obliku Trampove glave (FOTO)

Američki predsednik kao inspiracija

Nemačka policija danas je saopštila da je zaplenila na hiljade tableta "ekstazija" koje imaju oblik glave američkog predsednika Donalda Trampa.

Ulična vrednost zaplenjenog "ekstazija" procenjena je na 39.000 evra.Policija u Osnabriku, na severozapadu Nemačke, objavila je da je droga pronađena u subotu prilikom pretresa jednog automobila na autoputu A30.

#Osnabrück - Kontrolle auf der #A30 führte zum Fund von 5000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ecstasy-Pillen mit dem Antlitz von @realDonaldTrump.https://t.co/JpUzWhbCrP pic.twitter.com/CfpAvnq27f

— Polizei Osnabrück (@Polizei_OS) August 21, 2017

U vozili su se nalazili 51.godišnji muškarac i njegov 17.godišnji sin. Oni su policiji rekli da su bili u Holandiji da kupe vozilo, ali da u tome nisu uspeli i da su rešili da se vrate kući.

Policija je navela da je pronašla 5.000 narandžastih tableta i veću sumu novca. Ocu i sinu je određen pritvor, a vozilo je zaplenjeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.