I Tifa će pjevati na koncertu »Bijelog dugmeta« u Mostaru

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2015, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Tifa će pjevati na koncertu »Bijelog dugmeta« u Mostaru

MOSTAR - Poseban gost na koncertu Gorana Bregovića i "Orkestra za vjenčanja i sprovode", koji će se održati na stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru, 7. avgusta, biće rok legenda Mladen Vojičić Tifa.

On je na konferenciji za novinare najavio posebnu muzičku priču u gradu na Neretvi.

Nastupom u Mostaru Tifa se pridružio turneji "Ko ne poludi, taj nije normalan" u okviru koje se obilježava 40 godina od osnivanja "Bijelog dugmeta" (1974-1989). Na koncertu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Mostaru nastupiće s vođom sastava Goranom Bregovićem i zadnjim "Dugmetovim" pjevačem Alenom Islamovićem.

Tifa bi na koncertu u Mostaru trebao otpjevati pjesme s jedinog albuma na kojem je pjevao za Bijelo dugme ("Kosovka djevojka").

"Do sada još nismo imali tehničkih proba, ali vjerujem da će to biti neka fina priča jer uvijek je lijepo biti u Mostaru", kazao je Tifa.

Pod Bijelim brijegom, gdje se očekuju hiljade fanova "Bijeloga dugmeta" iz cijele regije, najavio je spektakl u kojem će sudjelovati i njihovi prijatelji, a za uvodni dio noći za pamćenje najavljen je najpoznatiji mostarski bend "Zoster".

"'Zoster' će nastupiti kao predgrupa Goranu Bregoviću i prijateljima. Zadovoljstvo nam je da, poslije dugo godina, nastupimo u svom gradu. 'Zoster' planira da odsvira malo duži set pjesama, da predstavi svoj novi materijal 'Srce uzavrelo'. Sviraćemo dosta pjesama s novog albuma i dosta starih hitova i nadamo se da će stadion biti pun i da će nam biti dobro, da će biti dobra zabava", kazao je Atila Aksoj, ispred "Zostera".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.