Hurem glumi Srpkinju u svom novom filmu

Izvor: medio.rs, 02.Jun.2015, 02:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hurem glumi Srpkinju u svom novom filmu

Glumica Merjem Uzerli već uveliko u našoj zemlji snima film pod radnim naslovom "Rana moje majke", na turskom jeziku

Glumica Merjem Uzerli, zvezda turske serije “Sulejman Veličanstveni”, boravi u Srbiji kao deo međunarodne ekipe koja snima film pod radnim naslovom “Rana moje majke”, na turskom jeziku, piše Tanjug.

Film režira Ozan Ačiktan, reditelj nove generacije turskog filma, a producent je BKM Films, jedna od vodećih producentskih kuća u Turskoj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />
Lokacije za snimanje su u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, a planirano je da se završi do kraja jula.

Evo ko je oduševio Hurem u Beogradu! (VIDEO)

Kako je najavljeno, Merjem glumi plemenitu i snažnu Srpkinju u emotivnoj drami o bosanskom dečaku, koji istražuje svoje korene i suočava se sa prošlošću deteta iz rata kada pronalazi svog oca, poreklom Srbina.

U glumačkoj podeli su i Belčim Bilgin (glavna glumica u filmu “Tišina” koji je dobio Zlatnu palmu u Kanu), Ozan Guven i Okan Jalabik (koji su takođe stekli slavu u “Sulejmanu Veličanstvenom”).

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.