Sasvim nov, poseban telefon dobar za sve (VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Avg.2016, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sasvim nov, poseban telefon dobar za sve (VIDEO)

Kad kažemo "dobar za sve" mislimo i na funkcije i na sve korisnike.

Ne, Huawei 1. septembra neće predstaviti "premijum" tj. model koji ima najvišu cenu - biće to telefon srednje klase, koji će se dopasti najvećem broju korisnika!

Baš kao što smo i pretpostavili (i napisali) u prethodnim objavama vezanima za Huawei nastup na IFA sajmu u Berlinu - najjača smartfon kompanija iz Kine NEĆE predstaviti novi Mate na tom Sajmu, nego sasvim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << novi uređaj. Ovo je potvrdio jedan od izvršnih direktora te kompanije i najavio da će se novinarima i publici tj. korisnicima u Berlinu i širom sveta Ričard Ju, direktor Huawei-ja, obratiti 1. septembra u 10:30, sa još jedne konferencije.

Ono o čemu se nagađa i dalje jeste koji bi to uređaj mogao da bude. Kako su Mate 9 i Mate S2 "otpali", jer su oba u domenu skupih, "premijum" smartfona, ostaje nam prvi Huawei telefon za dame, koji bi se mogao zvati "Nova", ali i sve smisleniji naslednik Nexus 6P telefona, o kojem se šuška da se kodno zove "Kan". Načuli smo da će Huawei 1. septembra predstaviti ukupno tri uređaja - najverovatnije dva pametna telefona i jedan tablet.

HUAWEI: Najbolje od Nexus i Mate S linije!

Ono što će Huawei svakako spremiti jeste neobičan uređaji, koji možda neće biti u "premijum" segmentu, ali će imati mnoge opcije tog tržišnog segmenta po povoljnijoj ceni. Očekujemo makar jedan metalan telefon, sa sjajnom kamerom i "raskošnom" memorijom. Ako Huawei uradi isto što je P Lite serijom, a kažu da će ovo biti nova, serija za sebe, onda će kompanija sigurno uspeti da privuče dosta pažnje na svoje nove uređaje.

OVO BI MOGAO BITI KAN (novi Nexus 6P):

Dakle, Huawei sprema iznenađenje za 1. septembar, a mi vam savetujemo da budete uz nas, jer ćemo vam prvi, s lica mesta, kao i uvek, preneti o čemu se radi i prikazati vam slike, video i drugi materijal, ovog puta čak i uživo - pratite nas!

Huawei neodlučan - tablet ili telefon? Oba!

HUAWEI P9 je evropski telefon GODINE!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.