Hteo je da uveća polni organ, ali na pogrešan način

Izvor: B92, 21.Apr.2015, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hteo je da uveća polni organ, ali na pogrešan način

Jednog Britanca prijatelj je posavetovao kako da uveća svoj polni organ. On mu je rekao da će ubrizgavanjem vazelina postići željeni efekat, ali devet meseci kasnije počeli su problemi.

Britanac po imenu Silvester, živeo je srećno i zadovoljno sa svojom ženom i detetom, dok mu jednog dana nije palo na pamet da mu je polni ogran premali. Prijatelj ga je posavetovao, kako to samo prijatelji umeju, da ubrizga vazelin u polni organ i onda su počele muke.

“On mi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ga je ubrizgao u penis. Nakon toga je zaista izgledao veće. Bio sam oduševljen“, izjavio je za “Dejli Mejl“ Silvester.

Devet meseci kasnije polni organ je počeo da boli i krvari. Silvester se javio svom lekaru koji mu je rekao da ne može ništa da uradim po tom pitanju. Poslednja stanica bio je plastični hirurg Viku Vijahu.

Plastični hrirug rekao je da nikad u svojoj praksi nije video ništa slično. Nakon operacije koja je trajala satima uspeo je da vrati polni organ u prvobitno stanje.

Naime, problem je bio u tome, kako kažu lekari, što se vazelin ubrizgavanjem nepravilno raspoređuje po polnom organu, zbog čega dolazi do stvaranja ugrušaka i deformacije. Postoji opasnost od oštećenja živaca, žlezda i nastanka upala. Uklanjanje operativnim putem nosi sa sobom veliki rizik.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.