Hrvatska: Srušio se još jedan mali avion, jedna osoba poginula

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Avg.2015, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska: Srušio se još jedan mali avion, jedna osoba poginula

SENJ -U padu malog aviona u Donjem Lapcu jedna osoba smrtno je stradala, saopštila je Policijska uprava (PU) ličko-senjska.

Ovo je već druga avionska nesreća u posljednja tri dana u Hrvatskoj.

U subotu kod daruvarskog aerodroma je takođe pao sportski avion, nakon čega se zapalio. Poginuli su 57-godišnji Vladimir Vojta koji je upravljao avionom i 27-godišnji Tomislav Bublić.

Sportski zrakoplov tipa Apollo Fox srušio se na udaljenosti 300 do 400 metara od piste ubrzo nakon što je poletio oko 18.10 sati.

(index.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna osoba poginula u padu aviona kod Donjeg Lapca

Izvor: SEEbiz.eu, 03.Avg.2015

DONJI LAPAC - Jedna osoba smrtno je stradala u padu malog zrakoplova u Donjem Lapcu, izvijestila je PU ličko senjska...- Ja sam spavala jutros kada je oko 6 sati, možda nešto poslije, počelo nešto brujati. Mislila sam da to nešto policija s autom ili motorima kruži. Kad odjednom je 'ruknulo'....

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.