Hrvat uhapšen nakon krađe BMV u Novom Sadu

Izvor: Blic, 29.Jul.2014, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvat uhapšen nakon krađe "BMV" u Novom Sadu

Novosadski Viši sud odredio je ekstradicioni pritvor hrvatskom državljaninu Damiru A. /39/, koji je sa lažnom ličnom kartom na ime Milan T. iz Beograda ukrao u Novom Sadu skupoceni automobil "BMV" 320, saopštila je novosadska Policijska uprava

Operativnim radom, policija je utvrdila da je Milan T. zapravo Damir A. iz Hrvatske za kojim je raspisana međunarodna poternica.

Njega i njegovog saučesnika u krađi "BMV-a", Novosađanina Damira B. /36/, policija je uhvatila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na delu dok su sa ukradenog automobila skidali registarske tablice u jednom napuštenom objektu u novosadskoj Ulici despota Stefana.

Osumnjičeni su uhapšeni oko dva 2.00 časa poslije ponoći između petka i subote, 25. i 26. jula ove godine, u novosadskoj Ulici Rodoljuba Čolakovića.

Policija je utvrdila da je za Novosađaninom Damirom B. raspisana poternica.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ekstradicioni pritvor zbog krađe skupocjenog automobila

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jul.2014

NOVI SAD - Novosadski Viši sud odredio je ekstradicioni pritvor hrvatskom državljaninu Damiru A. /39/, koji je sa lažnom ličnom kartom na ime Milan T. iz Beograda ukrao u Novom Sadu skupocjeni automobil "BMV" 320, saopštila je novosadska Policijska uprava.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Hrvat uhapšen nakon krađe "BMW" u Novom Sadu

Izvor: Blic, 29.Jul.2014

Novosadski Viši sud odredio je ekstradicioni pritvor hrvatskom državljaninu Damiru A. /39/, koji je sa lažnom ličnom kartom na ime Milan T. iz Beograda ukrao u Novom Sadu skupoceni automobil "BMV" 320, saopštila je novosadska Policijska uprava..Operativnim radom, policija je utvrdila da je Milan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.