Hrabri policajac sprečio čoveka sigurne smrti na prilično neobičan način

Izvor: B92, 30.Apr.2016, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrabri policajac sprečio čoveka sigurne smrti na prilično neobičan način

Kamera je u policijskom automobilu zabeležila dramatično spašavanje muškarca koji je želeo da izvrši samoubistvo, ali u tom naumu ga je sprečio policajac – i to golicanjem!

Poručnik Greg Bogert istrčao je iz svog auta i potrčao za muškarcem koji je trčao prema ogradi mosta u nameri da se baci. Bogert ga je obgrlio u trku i oborio na zemlju. Smirio ga je i pozvao je Hitnu pomoć.

Policajac mu je oprezno prišao automobilom i upitao ga što radi, a ovaj je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << počeo da trči.

“Ne, ne, ne, nemoj to učiniti! Dođi ovde, stani, nemoj, nemoj!“ - vikao je policajac prije nego je skočio na muškarca i oborio ga na tlo.

“Posljednje što je rekao pre nego sam ga zaustavio bilo je: 'Moja porodica je mrtva, samo želim da umrem“, ispričao je Bogert. Muškarac je prevezen u bolnicu.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.