Horor u Debeljači: Zapalio kuću u kojoj su mu bila deca, pa se obesio

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2014, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor u Debeljači: Zapalio kuću u kojoj su mu bila deca, pa se obesio

Posle žestoke svađe sa suprugom Ferenc Silađi (42) u sredu je u Debeljači podmetnuo požar u svojoj kući u kojoj su u tom trenutku bila njegova deca.

Na sreću, majka je uspela da izvede decu iz kuće koja je potpuno uništena u požaru (Foto: Ilustracija)

 

Silađi je, potom, oko 19,30 sati izvršio samoubistvo nakon što je zapalio porodičnu kuću u kojoj su mu bili žena i šestoro dece. Prema saznanjima Blica, Ferenc je bio pod dejstvom alkohola >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kada je sa pet litara benzina polio dete, stvari po kući i onda upalio šibicu.

 

Ferencova supruga Valika Silađi uspela je da ga odgurne, zgrabi decu i izvuče ih na sigurno. Nakon požara koji je progutao celu kuću, Ferenc je otišao u obližnju šupu i obesio se. Njegovo telo otkrile su komšije oko jedan sat posle ponoći.

 

Komšije kažu da je Ferenc bio sklon alkoholizmu, a prethodno je dva puta pokušavao sebi da oduzme život. Tragediju u kojoj je zamalo ubio i svoje dete oni koji su ga bolje poznavali pripisuju Ferencovoj sklonosti ka piću. Jer, kažu, pod dejstvom alkohola on je bio izuzetno agresivan prema supruzi i deci.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otac podmetnuo požar u kući u kojoj su bila deca, pa se obesio!

Izvor: Večernje novosti, 30.Okt.2014

Ferenc Silađi (42) je juče, nakon kraće svađe sa suprugom u Debeljači podmetnuo požar u svojoj kući u kojoj su u tom trenutku bila njegova deca, javljaju beogradski mediji.Silađi je, potom, oko 19,30 sati izvršio samoubistvo nakon što je zapalio porodičnu kuću u kojoj su mu bili žena i šestoro...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.