Horor: Šezdesetogodišnjak silovao tinejdžerku ometenu u razvoju

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2015, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor: Šezdesetogodišnjak silovao tinejdžerku ometenu u razvoju

Maloletna devojčica iz hraniteljske porodice stara 17 godina, silovana je u nedelju u vikendici nedaleko od Pavliša, sela udaljenog tri kilometra od Vršca.

Zbog sumnje da je počinio silovanje priveden je Ž. B. (61) iz Pavliša, kome je određeno policijsko zadržavanje i danas će biti saslušan u Višem tužilaštvu u Pančevu. On se tereti da je dva puta silovao devojčicu, koja je ometena u razvoju i živi u hraniteljskoj porodici u Pavlišu.

Devojčica je odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << po prijavi odvedena na ginekološki pregled, gde je utvrđeno da je silovana.

U hraniteljskoj porodici iz Pavliša, sa kojom je devojčica živela, ima još nekoliko dece.

Prema nezvaničnim informacijama, njima zbog ovog slučaja neće biti ukinut status hranitelja, jer ih zakon tretira kao roditelje, ali će devojčica biti premeštena u drugu hraniteljsku porodicu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.