„Hobit: Bitka pet armija“ – HBO premijera

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Hobit: Bitka pet armija“ – HBO premijera

Otkrijte epsko razrešenje odlučujuće bitke ispod planine Erebor u poslednjem delu sage o Hobitima, u filmu „Hobit: Bitka pet armija“, premijerno na HBO kanalu mts TV.

Od Oskarom nagrađenog reditelja Pitera Džeksona dolazi film „Hobit: Bitka pet armija“, završni nastavak trodelne adaptacije popularnog književnog dela „Hobit“ Dž.R.R. Tolkina. Film donosi epsko razrešenje avantura Bilba Baginsa (Martin Frimen), Torina Hrastoštita (Ričard Armitadž) i Družine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << patuljaka. Preotevši domovinu od zmaja Šmauga (Benedikt Kamberbač), družina je slučajno poslala smrtonosnu silu na okolni svet. Razjareni Šmaug sada vatrenim gnevom saleće nezaštićene muškarce, žene i decu Jezergrada. Opsednut svojim ponovo osvojenim blagom, Torin žrtvuje prijateljstvo i čast da bi ga zadržao samo za sebe, dok Bilbovi pokušaji da ga urazumi dovode Hobita u situaciju da donese očajnički i opasan izbor. Ali, pred njima su još veće opasnosti. Samo čarobnjak Gandalf (Ian Mekelen) vidi da je njegov veliki neprijatelj, Sauron, poslao legije Orka u iznenadni napad na Samotnu planinu. I dok mrak obavija ovu zahuktalu bitku, patuljci, vilenjaci i ljudi moraju da donesu odluku - da se ujedine ili da nestanu. Bilbo se bori za svoj život i život svojih prijatelja u ovoj epskoj bici pet armija, dok budućnost Srednje Zemlje visi o koncu.

Ovaj epsko-fantastični film mogu da pogledaju korisnici mts TV usluge, u nedelju 29. novembra u 20.05h, na mts TV kanalu 230.

Pored kanala HBO, korisnicima mts TV usluge su na raspolaganju i kanali HBO Comedy, Cinemax i Cinemax 2, kao i svi ovi kanali u visokoj rezoluciji (HD), koji su dostupni u okviru HBO + HD paketa.

HBO + HD paket vam omogućava da koristite uslugu Video klub - HBO On Demand, koja u vaš dom, na vaš TV prijemnik, donosi više od 600 sati hit filmova i serija mesečno, kao i uslugu HBO GO koja nudi više od 2000 sati programskih sadržaja, dostupnih na vašim prenosnim računarima, iPhone-ima, iPad-ima ili Android telefonima i tabletima, bilo kad, bilo gde i koliko god puta to poželite.

Film će biti dostupan putem HBO GO usluge već istog dana, a narednog, 30. novembra putem usluge HBO On Demand.

Za HBO + HD paket možete jednostavno da se prijavite u nekoj od poslovnica, pozivom Kontakt centra na broj 0800 100 100 ili putem mts TV menija, izborom sledećih opcija Moj nalog/Paketi i usluge/HBO+HD.

Za dodatne informacije o mts TV usluzi i HBO paketu posetite mts sajt. Budite u nedelju uz HBO i otkrijte koja sudbina čeka Srednju Zemlju, Bilba i njegovu družinu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.