Hladno sa kišom i snegom do srede

Izvor: Press, 26.Jan.2015, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladno sa kišom i snegom do srede

U Srbiji se danas očekuje oblačno vreme, mestimično sa snegom, uglavnom u severnim i centralnim krajevima, a na istoku sa kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Padavine će biti slabog intenziteta, vetar slab i umeren, severni, severozapadni, jutarnja temperatura od minis tri do plus tri stepena, a najviša dnevna temperatura od nula do pet stepeni.

U Beogradu će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << oblačno, povremeno sa snegom, uglavnom slabog intenziteta. Duvaće slab vetar i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura oko nule, a najviša dnevna dva stepena u plusu.

U narednih sedam dana u Srbiji se očekuje oblačno, do srede hladno vreme, mestimično sa slabim snegom.

U četvrtak u većini mesta biće suvo, a temperatura u porastu, dok će u petak i subotu biti još toplije, mestimično sa kišom, a na visokim planinama sa snegom.

Od nedelje temperatura će biti ponovo u padu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji danas oko nule, mestimično sneg

Izvor: Blic, 26.Jan.2015

U Srbiji će danas biti oblačno, mestimično sa snegom, uglavnom u severnim i centralnim krajevima, a na istoku sa kišom, saopštio je Hidrometeorološki zavod...Padavine će biti slabog intenziteta, sa jutarnjom temperaturom od minus tri do tri i najvišom dnevnom od nula do pet stepeni...I u Beogradu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.