Hit iz sveta je konačno zavladao i kod naših devojaka!

Izvor: Blic, 25.Jul.2017, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit iz sveta je konačno zavladao i kod naših devojaka!

Pink, nebo plava, ljubičasta- sve su to boje kose koje danas sve češće viđamo po ulicama grada i muzičkim festivalima poput Exita. Ovaj trend koji je nastao pre par godina u svetu, sada je prihvaćen i od strane naših devojaka. Osim nove mode koja je definitivno uzela maha, postoji još jedan razlog zašto na ulicama mozemo sve češće videti devojke koje imaju neobične boje kose.

Konačno sve devojke imaju priliku da isprobaju ovakve boje za kosu sa novim brendom L'Oreal >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Paris Colorista. Širok spektar nijansi i različitih formata nude svim devojkama mogućnost da se igraju bojama kose kao nikada do sada. Sve devojke mogu izabrati da li žele da imaju ove boje na jedan dan ili na par nedelja. Za ove boje ne morate da budete profesionalci da biste ih naneli, jer se lako nanose i lajko se ispiraju. Jedan dan plava, drugi dan pink - zašto da ne?

Dakle, ovo leto devojke imaju mogućnost da ga obeleže čak i promenom boje kose. Ne postoji odevna kombinacija koju neće moći da proprati bojom kose, a ovo leto će pamtiti po tome što će to biti ono leto kada su „bile ljubičaste, roze, narandžaste“...

Uostalom, ko barem jednom nije poželeo da se izludira sa bojom kose, ali ga je zaustavila komplikovana procedura i činjenica da svoju prirodnu boju neće moći tako lako da vrate. Sa L'Oreal Paris Colorista privremenim bojama to nije problem.

Zato se ovo leto opustite u svakom smislu i dopustite da i vaša kosa bude u svim bojama duge koje možete zamisliti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.