Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jul.2017, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja i izuzimanje dokumentacije u banjalučkoj "Toplani"

BANJALUKA - Inspektori MUP-a Republike Srpske od jutros se nalaze u prostorijama banjalučke "Toplane", gdje su uhapšene i tri osobe.

Iz "Toplane" se izuzima dokumentacija o poslovanju ovog milionskog gubitaša.

Izvor "EuroBlica" izjavio je da se radi o krivičnim djelima falsifikovanja isprave i zloupotrebe službenog položaja.

U "Toplani" za sada ne žele da komentarišu akciju, a iz Policijske uprave Banjaluka su potvrdili da se akcija "Topling" provodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na 5 lokacija.

Novinar "Nezavisnih" došao je  odmah na lice mjesta ali da mu je obezbjeđenje na kapiji poslije kratkog razgovora sa nadležnima reklo da sve što interesuje medije mogu dobiti tako što će poslati zvaničan upit.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenja u "Toplani"

Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Jul.2017

U akciji „Topling“ koju pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka sprovode pripadnici banjalučke policije, uhapšena su dva radnika ovog preduzeća i jedan bivši zaposlenik.Prema informacijama iz policijskih izvora, među osumnjičenima za počinjena krivična djela falsifikovanje isprave...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.