Haos bez kraja: Migranti zapalili Džunglu / VIDEO

Izvor: B92, 26.Okt.2016, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos bez kraja: Migranti zapalili "Džunglu" / VIDEO

Veliki požar je izbio u izbegličkom kampu “Džungla“ u francuskom gradu Kaleu, u jeku napora da se taj kamp raseli i ugasi.

Haos u kampu koji traje već nekoliko dana, od početka rušenja u utorak uveče, nastavio se tokom noći, a navodno su migranti odgovorni za izazivanje požara.

Na društvenim mrežama su se pojavili i snimci na kojima se vidi nekoliko eksplozija, verovatno gasnih kanistera koji su se našli na putu vatrenoj stihiji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GORI "DŽUNGLA" Veliki požar guta izbeglički kamp, čule se eksplozije

Izvor: Blic, 26.Okt.2016

U migrantskom kampu poznatom kao "Džungla" u francuskom lučkom gradu Kaleu, koji su vlasti počele da ruše, protekle noći izbilo je nekoliko požara, a u jednom od njih je povređen jedan sirijski migrant nakon što je eksplodirala boca sa gasom i prevezen je u bolnicu, saopštile su vlasti, javljaju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.