Hana: Nisam u vezi sa Glogovcem

Izvor: Kurir, 20.Dec.2014, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hana: Nisam u vezi sa Glogovcem

Hana Selimović o kojoj se pronela vest da je odnedavno u vezi sa proslavljenim kolegom Nebojšom Glogovcem, koji se nedavno razveo, tvrdi da među njima nema ništa više od prijateljstva i dobrih kolegijalnih odnosa. Hana kaže da joj takve priče narušavaju ugled.

- Reč je o čistim insinuacijama, koje vređaju moju čast i ugled. Nisam u emotivnom odnosu sa Nebojšom Glogovcem. Na ovaj način mi se sistemski urušava integritet, privatnost i ugled, koji godinama gradim kao glumica - poručila je unuka Meše Selimovića.

(Lj. S.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

HANA SELIMOVIĆ DEMANTUJE SPEKULACIJE: Nisam u emotivnom odnosu sa Glogovcem!

Izvor: Press, 20.Dec.2014

Hana Selimović o kojoj se pronela vest da je odnedavno u vezi sa proslavljenim kolegom Nebojšom Glogovcem, koji se nedavno razveo, tvrdi da među njima nema ništa više od prijateljstva i dobrih kolegijalnih odnosa . Hana...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.