Halo beba u još 12 gradova Srbije

Izvor: Blic, 25.Apr.2014, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Halo beba u još 12 gradova Srbije

Poznato telefonsko savetovalište “Halo beba” počinje s radom u još 12 gradova Srbije, zahvaljujući finansijskoj podršci Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje.

Podrška trudnicama da bezbrižno dočekaju materinstvo, pomoć porodiljama pri pravilnoj brizi o deci, saveti roditeljima za negu bolesne dece, deo su rada iskusnih medicinskih sestara, koje rade u ovom savetovalištu sa dugogodišnjom tradicijom u Beogradu.

RFZO je angažovao iskusne medicinske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sestre i za više od stotinu njih organizovao dodatnu edukaciju vezanu za rad u telefonskom savetovalištu, obezbedio prostor i opremu za rad pri filijalama.

Sestre možete pitati sve vezano za trudnoću i porođaj, pravilnu ishranu, higijenu, negu, kao i za rast i razvoj vašeg deteta, 24 sata dnevno.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Halo beba" u još 12 gradova u Srbiji

Izvor: Mondo, 25.Apr.2014

Telefonsko savetovalište "Halo beba" počinje da radi u još 12 gradova Srbije.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.