Hadžifejzović: Navodi medija o epidemiji u Brodarevu nemaju utemeljenje

Izvor: SandzakPress.net, 19.Dec.2014, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hadžifejzović: Navodi medija o epidemiji u Brodarevu nemaju utemeljenje

  Prijepolje – Direktor JKP „Lim“ Aziz Hadžifejzović uputio je demanti povodom natpisa medija da je voda u Brodarevu neispravna on je kazao da se radi u netačnim informacijama a da je tačno jedino da su obilne kiše prouzrokovale zamućenje vode a da je ona nebezbijedna za korišćenje. On je za TV Forum izjavio da se situacija normalizovala i da očekuje da iz Zavoda za javno zdravlje dođu rezultati kako bi se voda pustila u upotrebu. „Mi očekujemo da to bude danas ili sutra, očekujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << te rezultate i nadamo se da će voda biti ispravna za piće“ dodajući da mu je nejasno zbog čega pojedini mediji pišu takve vijesti “ jer one nisu na mjestu i nemaju nikakvo utemeljenje“ „Ja sam posjetio Ambulantu, pitao da li se radi o epidemiji rekli su da to nije tačno“. Hadžifejzović je kazao da je pitanje vodosnabdevanja regulisano privremeno tako što dvije cisterne sa pitkom vodom kruže Brodarevom i snabdevaju domaćinstva ali i da će se tako nastaviti dok ne stignu rezultati iz Zavoda. Zamjenica direktora doma Zdravlja Olivera Krpović izjavila je da ni jedan slučaj oboljenja za koji posljedica može biti neispravna voda nije zabilježen i da su svi ljekari od kako su se pojavili problemi sa vodom pripravni. Vijest o neispravnoj vodi u Brodarevu i epidemiji lansirao je čačanski portal „Glas Zapadne Srbije“ koji u posljednje vrijeme tendenciozno piše o Prijepolju a sve u dosluhu sa opozicionim partijama koje žele da naprave haos u prijepoljskoj opštini kako bi to iskoristili za obaranje vlasti u ovom gradu tvrdi naš dobro obaviješteni izvor. (agencije)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Voda u Brodarevu neispravna za piće

Izvor: Press, 20.Dec.2014, 16:30

Voda u Brodarevu zbog povećane mutnoće i dalje nije za piće, spremanje hrane i upotrebu za ličnu higijenu, potvrdila je danas Tanjugu direktorka užičkog Zavoda za javno zdravlje Biljana Mijović. . Prema njenim rečima,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.