HUREM OPČINILA ŠEIKA: Kupuje joj vilu od 1.00.000 $!

Izvor: Kurir, 26.Okt.2014, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUREM OPČINILA ŠEIKA: Kupuje joj vilu od 1.00.000 $!

Jedan od šeika iz Emirata planira da joj kupi vilu sa 7 soba, 9 kupatila, bazenom i teretanom

Jedan od šeikova u Dubaiju je veliki obožavatelj glumice pa je najavio da će joj kupiti vilu sa 7 soba, 9 kupatila, bazenom i teretanom ako joj se svidi.

Glumica, najpoznatija po ulozi vatrene Hurem u "Sulejmanu Veličanstvenom", u Dubaiju će predstaviti novi projekat. Arapi su oduševljeni njenim dolaskom i na korišćenje će Mirjem Uzerli (32) dati luksuznu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vilu koja vredi milion dolara. Na raspolaganju će imati sedam soba, devet kupatila, bazen i teretanu. Jedan od tamošnjih šeikova njen je veliki obožavatelj pa je najavio da će joj kupiti tu vilu ako joj se svidi.

Arapi su mislili i na njenu devetomesečnu ćerku Laru tako da su zaštitili sve oštre ivice u kući. U Dubaiju će provesti nedelju dana, a mnogi obožavaoci putem društvenih mreža jo šalju poruke kako jedva čekaju njen dolazak.

"Arapi me uvek lepo ugoste, a ja se najviše radujem njihovim specijalitetima", rekla je.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šeik nudi Hurem vilu vrijednu milion dolara

Izvor: BanjalukaLive.com, 26.Okt.2014

Jedan od šeikova u Dubaiju je veliki obožavatelj glumice pa je najavio da će joj kupiti vilu sa 7 soba, 9 kupatila, bazenom i teretanom ako joj se svidi. Glumica, najpoznatija po ulozi vatrene Hurem u "Sulejmanu Veličanstvenom", u Dubaiju će predstaviti novi projekat. Arapi su oduševljeni njenim...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.