HRVATSKI TAJNI AGENT: Goran Višnjić novi Džejms Bond?!

Izvor: Kurir, 20.Sep.2014, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATSKI TAJNI AGENT: Goran Višnjić novi Džejms Bond?!

Iako plavokosi Danijel Kreg prema ugovoru mora da snimi još dva nastavka filma, već se bira naslednik.Goran Višnjić, samo su neki od komentara koji su preplavili društvene mreže nakon šuškanja da će upravo glumac iz Šibenika uteloviti tajnog agenta. O tome se nagađalo još pre nekoliko godina, a ovih dana se opet se upravo njegovo ime najčešće spominje za novog Džejmsa Bonda.

Goran Višnjić (42) trebao bi da naslediti plavokosog Britanca Danjiela Krega (46) koji po ugovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mora da snimi još dva filma.

"Hrvatski Džejmas Bond? Je li ovo nekakva šala?", upitali su se američki obožavatelji. Višnjić, koji se proslavio ulogom dr Kovača u seriji "IR - Hitna služba", još ne želi da komentiriše hoće li zaista biti novi 007.

"Nije profesionalno pričati o ulogama za koje nisam sto odsto  siguran da ću ih odigrati. Naravno da mi laska činjenica što me mnogi vide kao idealnog za Bonda", rekao je glumac talijanskim medijima.

(24sata.hr)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Goran Višnjić je novi Džejms Bond?

Izvor: Svet plus, 20.Sep.2014

Hrvatski glumac Goran Višnjić navodno će preuzeti ulogu legendarnog tajnog agenta 007 od Britanca Danijela Krega, koji je prema ugovoru u obavezi da snimi još dva filmska nastavka...Iako će Danijel Kreg (46) tumačiti glavnu ulogu u još dva filma o Džejmsu Bondu, potraga za njegovim naslednikom...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.