HOROR U PRELJINI: U poljskom WC pronađeno mrtvo novorođenče

Izvor: Kurir, 20.Dec.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U PRELJINI: U poljskom WC pronađeno mrtvo novorođenče

Portparol Policijske uprave u Čačku Biljana Nastić nije mogla da precizira detalje, ali je rekla da je beba pronađena u poljskom toaletu i da je uviđaj u toku i obavlja ga zamenik Višeg javnog tužioca

PRELJINA -  U poljskom toaletu u dvorištu kuće Ž.S u Preljini kod Čačka danas popodne oko 13.50 časova pronađeno je mrtvo novorođenče.

Kako Kurir sazanaje mrtvo novorođenče bilo je umotano u ćebe.

- U jednom mestu kod Čačka pronađeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mrtvo novorođenče, potvrdila je portparol Policijske uprave u tom gradu Biljana Nastić.

Ona nije mogla da precizira detalje, ali je rekla da je beba pronađena u poljskom toaletu i da je uviđaj u toku i obavlja ga zamenik Višeg javnog tužioca u Čačku.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.