HIT: Jedini dobar razlog za KOLAPS NA PANČEVCU

Izvor: Mondo, 01.Okt.2016, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: Jedini dobar razlog za KOLAPS NA PANČEVCU

"Kolaps na Pančevcu" naslov je koji bi mogao da započne vest u Beogradu barem jednom nedeljno. Ali nije ni svaki razlog za saobraćajni haos na tom važnom prestoničkom mostu isti. Pogledajte jedini valjan.

Foto: Screenshot

Ove subote očajne građane koji su se po ko zna koji put zatekli u koloni na mostu i predvideli "čekićanje" od pola sata, sat, zbog nekog sudara, zateklo je nemalo iznenađenje.

Haosa je na mostu bilo, ali onog Srbima najdražeg – >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svadbarskog.

Na snimku, koji je na Youtube postavio Igor Bojović, vidi se kolona svatova koja je potpuno zatvorila jednu traku mosta. I ne samo to, već su se svatovi opušteno razmileli mostom u taktu muzike koja je praštala nad Dunavom.



Izvor: Youtube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.