Gužve na granicama, na Batrovcima se čeka oko dva sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2014, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na granicama, na Batrovcima se čeka oko dva sata

Prema najnovijim informacijama iz Uprave granične policije, zadržavanje na graničnom prelazu Batrovci na ulazu u zemlju je oko 120, a na izlazu oko 90 minuta.

Na graničnom prelasku Šid pri ulasku u Republiku Srbiju čeka se oko 90 minuta, a na graničnom prelazu Gostun pri izlasku iz zemlje oko pola sata.

Na graničnom prelasku Horgoš pri ulasku i izlasku iz Republike Srbije, zbog pojačanog inteziteta saobraćaja, trenutno se čeka oko sat vremena, dok se pri izlasku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz zemlje na graničnom prelazu Šipljani čeka oko sat vremena. Na ostalim graničnim prelazima nema većih zadržavanja.

Tokom vikenda očekuju se visoke dnevne temperature i pojačan intenzitet saobraćaja na putnim pravcima koji vode ka turističkim mestima.

AMSS podseća sve učesnike u saobraćaju, a posebno vozače da je počeo 54. Sabor trubača u Guči, što svakako može doprineti povećanom broju vozila na Ibarskoj magistrali, a samim tim i formiranje dužih kolona posebno na putevima koji vode ka Čačku, odnosno Guči.

Iz saobraćajne policije obaveštavaju da će za vreme ove manifestacije biti pojačana kontrola punih 24 časa, kako bi se saobraćaj obavljao što bezbednije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Batrovcima zadržavanje oko dva sata

Izvor: Akter, 09.Avg.2014

Prema najnovijim informacijama iz Uprave granične policije, zadržavanje na graničnom prelazu Batrovci na ulazu u zemlju je oko 120, a na izlazu oko 90 minuta..Kako je saopštio Auto moto savez Srbije (AMS S), na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta...Tokom vikenda očekuju...

Nastavak na Akter...

Na Batrovcima se čeka oko dva sata

Izvor: Radio 021, 09.Avg.2014

Zadržavanje na graničnom prelazu Batrovci na ulazu u zemlju jutros je oko dva sata, a na izlazu oko sat i po...Na graničnom prelasku Šid pri ulasku u Srbiju čeka se oko sat i po, a na prelazu Gostun pri izlasku iz zemlje oko pola sata...Na Horgošu se pri ulasku i izlasku iz Srbije trenutno čeka...

Nastavak na Radio 021...

Gužva na Batrovcima, čeka se dva sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2014

Prema najnovijim informacijama iz Uprave granične policije, zadržavanje na graničnom prelazu Batrovci na ulazu u zemlju je oko 120, a na izlazu oko 90 minuta...Na graničnom prelasku Šid pri ulasku u Republiku Srbiju čeka se oko 90 minuta, a na graničnom prelazu Gostun pri izlasku iz zemlje oko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.