Gužva ka Crnoj Gori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2014, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužva ka Crnoj Gori

Na izlasku iz zemlje za putnička vozila na graničnom prelazu Špiljani prema Crnoj Gori čeka se oko 30 minuta, odnosno 20 minuta na ulazu u zemlju, zbog pojačanog priliva vozila.

Za teretna vozila, na graničnom prelazu Sremska Rača na izlazu iz zemlje čeka se 60 minuta.

Na ulazu u zemlju na graničnom prelazu Jabuka za putnička vozila čeka se 30, a na graničnom prelazu Gostun 35 minuta, saopštio je Biro MUP za saradnju sa medijima.

Na graničnim prelazima Batrovci, Horgoš i Kelebija nema većih zadržavanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gužva na prelazima ka Crnoj Gori

Izvor: Blic, 29.Jul.2014

Na izlasku iz zemlje za putnička vozila na graničnom prelazu Špiljani prema Crnoj Gori čeka se oko 30 minuta, odnosno 20 minuta na ulazu u zemlju, zbog pojačanog priliva vozila...Za teretna vozila, na graničnom prelazu Sremska Rača na izlazu iz zemlje čeka se 60 minuta. Na ulazu u zemlju na graničnom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.