Grizman prelazi u Atletiko Madrid

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2014, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grizman prelazi u Atletiko Madrid

Fudbaler Real Sosijedada Antoan Grizman nalazi se na lekarskim pregledima u Madridu posle kojih će potpisati ugovor sa Atletikom za 30 miliona evra, prenela je danas španska Marka.

Selidba u Madrid: Antoan Grizman

 

Real Sosijedad je saopštio da je dozvolio 23-godišnjem francuskom fudbleru da obavi lekarske preglede, posle kojih bi trebalo da postane novi igrač španskog šampiona.

 

Grizman je kao 13-godišnjak došao u Sosijedad, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za prvi tim debitovao je 2009. godine, odigrao 202 utakmice i postigao 53 gola.

 

Za reprezentaciju Francuske do sada je odigrao devet utakmica i postigao tri gola i bio je u ekipi na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

VIDEO: Real doveo dečaka za 12 miliona evra!?

Izvor: Mondo, 29.Jul.2014, 18:36

Mali Martin Edegard ima 15 godina i izgleda da je postao novi igrač Real Madrida...Foto: Twitter/@LeMadridiste..Sudeći prema naslovnici sa kojom će madridska "Marka" izaći pred čitaoce u sredu ujutru, Real Madrid je upravo potrošio 12 miliona evra na dečaka od 15 godina...On se zove Martin Edegard,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.