Izvor: Nezavisne Novine, 28.Okt.2016, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Greškom odvezla auto, pa ga vratila uz izvinjenje i novac

PORTLAND - Amerikanka Erin Heci iz Portlanda u saveznoj državi Oregon prijavila je krađu automobila crvenog "subarua", ali joj je vozilo kasnije vraćeno, uz poruku sa izvinjenjem i novcem za gorivo.

Heci je lokalnom listu "Oregonijan" rekla da je njen suprug primijetio nestanak vozila i da su fotografije automobila objavili na "Fejsbuku", uz molbu za pomoć u pronalaženju.

Policija je primijetila ženu koja je vratila vozilo kod Hecijeve kuće.

Ispostavilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se da je žena greškom odvezla auto Hecijevih.

Prijateljica je zamolila ovu ženu da doveze njen, takođe, crveni "subaru" koji je bio parkiran u komšiluku Hecijevih. Kada je prijateljica vidjela da to nije njen automobil, vratila ga je uz poruku izvinjenja i 30 dolara za benzin.

Policija je Hecijevu obavijestila da su ključevi starijih modela ove marke slični zbog čega je žena uspjela da pokrene motor i odveze pogrešan automobil.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.