Gradski menadžer najavio: Uskoro nove, jeftinije karte za gradski prevoz

Izvor: Vesti-online.com, 19.Dec.2014, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradski menadžer najavio: Uskoro nove, jeftinije karte za gradski prevoz

Gradski menadžer Beograda Goran Vesić izjavio je u petak da su u pripremi nove vrste karata za javni prevoz, od kojih će mnoge biti jeftinije od sadašnjih.

"Mi hoćemo da građanima omogućimo da za iste pare mogu bolje da koriste prevoz, racionalnije, i da manje plate", rekao je Vesić gustujući u emisiji "Kažiprst" na Televiziji B92.

Na pitanje da li će biti obustavljeno kažnjavanje po Zakonu o prekršajima građana koji se voze bez karte, budući da je ombudsman >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Saša Janković od Ustavnog suda tražio ocenu ustavnosti te prakse, gradski menadžer je istakao da "zahtev nije isto što i presuda".

"Odluku da li je nešto neustavno, može dati samo Ustavni sud i niko više. Građani koji se nadju u autobusima, a nemaju kartu, krše komunalni red i u tom smislu će biti naplaćena kazna", dodao je on.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.