Gradska čistoća nabavlja 202 nova podzemna kontejnera

Izvor: Blic, 22.Avg.2017, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gradska čistoća" nabavlja 202 nova podzemna kontejnera

“Gradska čistoća” je raspisala tender za nabavku 202 podzemna kontejnera za reciklabilni otpad koji bi dve trećine trebalo da budu ukopani u zemlju, sa nadzemnim delom od metar visine.

Od proizvođača se traži da kontejner u periodu od minimum dve godine, u uslovima normalne eksploatacije, ispunjava zahtevne uslove, da bude lak za montažu i demontažu, ali i pražnjenje.

Dinamika ugradnje je 17 kontejnera mesečno, a “Gradska čistoća” će opredeliti lokacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prema potrebama.

Podsetimo, tokom 2014. godine privedeni su bivši čelnici ovog javnog komunalnog preduzeća zbog sumnje da su malverzacijama oko tendera za podzemne kontejnere oštetili državu za 169 miliona dinara. Posao nabavke 1.800 kontejnera tada je bio vredan skoro šest miliona evra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.