Gradonačelnik Beograda Siniša Mali posetio Adrija medija grupu

Izvor: Kurir, 01.Avg.2014, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali posetio Adrija medija grupu

Tom prilikom menadžment kompanije upoznao je gradonačelnika s portfolijom koji čini 18 štampanih izdanja, među kojima su prestižni svetski magazini El, Kosmopoliten, Mens helt, Nešenel džiografik, zatim Stori, Lisa, Sensa i Mama, kao i dnevni list Kurir

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali posetio je „Adrija medija grupu“, koja važi za lidera na izdavačkom tržištu na zapadnom Balkanu. Prvi čovek Beograda obišao je renovirane prostorije zgrade >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << „Adrija medija grupe“ u Vlajkovićevoj ulici, moderno dizajnirane po pravilima poslovnog minimalizma, i razgovarao sa zaposlenima.

Ujedno, imao je priliku da porazgovara sa zaposlenima koji su posvećeni kreiranju sadržaja koji će zadovoljiti potrebe za informisanjem miliona čitalaca štampanih izdanja AMG i posetilaca digitalnih izdanja AMG.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.