Gotovo: Vermalen u Barsi!

Izvor: Mondo, 09.Avg.2014, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo: Vermalen u Barsi!

Na sajtu Barselone objavljena fotografija Tomasa Vermalena u dresu katalonskog kluba. Barsa i Arsenal se dogovorili. A ova dva kluba i u prošlosti su odlično sarađivala.

Foto: Barcelona FC

"Idi gde hoćeš, samo nemoj u Mančester junbajted", poručio je trener Arsenala Arsen Venger Tomasu Vermalenu, za koga je bilo jasno da od ovog leta više neće biti "tobdžija". Povezane vestiNovi "dil" Barse i Arsenala

Poslušao ga je.

Vermalen je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zaobišao Junajted i u narednih godina biće igrač Narselone!

Tu vest potvrdila je Barselona na svom sajtu objavivši da se dogovorila sa Arsenalom o transferu 28-godišnjeg belgijskog fudbalera, koji je od 2009. godine bio igrač londonskog kluba.

On će potpisati petogodišnji ugovor sa Barselonom.

Na sajtu Barselone, uz podsećanje da je seniorsku počeo u holandskom Ajaksu i kratko vreme bio na pozajmici u RKC Valvijku,  ističe se da je Vermalen "rođeni vođa" na terenu i kao potvrdu te teze navela je da je bio i kapiten u Ajaksu i u Arsenalu, iako je bio mlad.

Igra na poziciji štopera i ostavlja impresivan utisak fizički dominantnog i spremnog fudbalera, ali koji je takođe spretan sa loptom.

Profesionalnu karijeru počeo je sa 19 godina u Ajaksu, za koji je igrao šest godina, da bi se 2009. godine preselio u Arsenal gde se afirmisao.

U prvoj godini igranja za Arsenalč izabran je u idealan tim Premijer lige. Za Arsenal je odigrao 110 utakmica. Za reprezentaciju Belgije nastupio je 46 puta, a debitovao je 2006. godine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.