Gošća Novog dana Jelisaveta Vasilić

Izvor: N1 televizija, 01.Jul.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gošća Novog dana Jelisaveta Vasilić

Savet za borbu protiv korupcije analizirao je rad i kapacitete Budžetske inspekcije. Posmatrali su period od 2010. do 2015. godine. Zaključak je da se Ministarstvo finansija neodgovorno odnosi prema ovoj bitnoj inspekcijskoj službi i da su kapaciteti Budžetske inspekcije mali.

Kakve su posledice takvog odnosa i šta je tačno utvrđeno - o tome u temi jutra Jelisaveta Vasilić, članica Saveta za borbu protiv korupcije.

U regionalnoj temi govorimo o tome šta da radimo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sa kućnim ljubimcima kad odlazimo na godišnji odmor, gde i kome ih je bezbedno ostaviti? Šta kada ih vodimo sa sobom, kako da ih zaštitimo od vrućine tokom putovanja, kakve opasnosti vrebaju naše ljubimce leti?

Štampu prelistava književnik i filozof iz Hrvatske Igor Štiks.

U rubrici Čitamo predstavljamo prvi Englesko-srpski rečnik fudbala. Autori su Miroljub Stojković i Dušan Maravić. Ovo je prvi rečnik te vrste, obuhvata fudbalske termine, fudbalski sleng, termine iz oblasti sportske psihologije, itd.

Mlade predstavnice juniorske vaterpolo reprezentacije Srbije takmičiće se od 8. do 10. jula na Balkanijadi koja se po prvi put održava u Beogradu. O očekivanjima, o pripremama za juniorsko Evropsko prvenstvo, o vaterpolu, razgovaramo sa Tomicom Stojanovićem, tim-menadžerom Juniorske vaterpolo reprezentacije Srbije i Jelenom Vujović, juniorskim golmanom Crvene zvezde.

U studiju Novog dana biće i Aleksandra Kovač, koja predstavlja novi spot za pesmu "Vrtiš me u krug".

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.