Gorila Koko pati zbog smrti Robina Vilijamsa

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2014, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gorila Koko pati zbog smrti Robina Vilijamsa

Gorila Koko, koja ume da se sporazumeva s ljudima jezikom gestova, gotovo se rasplakala kada je saznala za smrt svog prijatelja, glumca Robina Vilijamsa, piše dnevni list "Dejli mejl" (Daily Mail).

To je bilo pravo prijateljstvo: Robin Vilijams i Koko

 

Robin Vilijams posećivao je 2001. godine istraživački centar u Severnoj Kaliforniji, u kojem živi Koko. Glumac se brzo sprijateljio s gorilom i uspeo da je navede da se prvi put nasmeje nakon smrti svog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prijatelja - 27-godišnje gorile Majkla.

 

 

"Ona se veoma potresla", napisala je doktorka Peni Paterson na sajtu Koko.org, na kojem su podaci o životu ovog primata.

 

Prema rečima zaposlenih u centra u Severnoj Kaliforniji, Koko je osetila opšte mračno raspoloženje ljudi, koji su oplakivali smrt glumca.

 

 

Kada su joj gestovima objasnili kako je umro, gorila se, kako svedoče zaposleni, veoma uznemirila. Saradnici tvrde da joj je zadrhtala donja usna i da je jezikom gestova pokazala da "ženka plače", misleći na sebe.

 

Robin Vilijams, dobitnik nagrade "Oskar" (1998) i petostruki dobitnik "Zlatnog globusa" pronađen je mrtav 12. avgusta u svom domu u kalifornijskom gradu Tiburon. Policija pretpostavlja da se obesio.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gorilu Koko rasplakala vest o smrti Robina Vilijamsa

Izvor: 24sata, 14.Avg.2014

Gorila Koko, koja ume da se sporazumeva s ljudima jezikom gestova, gotovo se rasplakala kada je saznala za smrt svog prijatelja, glumca Robina Vilijamsa, piše dnevni list "Dejli mejl" (Daily Mail)...Robin Vilijams posećivao je 2001. godine istraživački centar u Severnoj Kaliforniji, u kojem živi...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.