Gori oblakoder u izgradnji u Abu Dabiju

Izvor: B92, 30.Avg.2016, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gori oblakoder u izgradnji u Abu Dabiju

Abu Dabi -- Više od dva sata vatrogasne ekipe, u pratnji helikoptera, pokušavale su da ugase požar, koji je izbio u jednom oblakoderu u izgradnji, u centru Abu Dabija.

Prema navodima svedoka, osoblje zaduženo za zaštitu građana pomoglo je u evakuciji građevinskih radnika u zgradi od 28 spratova, kao i gostiju i osoblja u susednom luksuznom hotelu, koji su prošli bez ozbiljnih povreda.

Oblak crnog dima, kako dodaju, uzdizao se sa gornjih 20 spratova.

Požar u skoro završenoj poslovnoj zgradi je poslednji u nizu od najmanje pet požara u visokim zgradama u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u prethodnih 18 meseci, prenosi Rojters.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Požar u oblakoderu u izgradnji u Abu Dabiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Avg.2016

Više od dva sata vatrogasne ekipe, u pratnji helikoptera, pokušavale su da ugase požar, koji je danas izbio u jednom oblakoderu u izgradnji, u centru Abu Dabija, tvrde svedoci...Prema navodima svedoka, osoblje zaduženo za zaštitu građana pomoglo je u evakuciji građevinskih radnika u zgradi od...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.