Google kupio finsku kompaniju DrawElements

Izvor: Blic, 24.Jul.2014, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google kupio finsku kompaniju DrawElements

Američki informatički gigant Google kupio je finsku kompaniju DrawElements,DE koja nudi alatke za testiranje performansi i stabilnosti grafičkih procesora OpenGL ES i OpenCL.

Na veb sajtu start ap kompanije DrouElements navedeno je da bi njeni saradnici uskoro trebalo da počnu da rade s ekipom zaduženom za operativni sistem Android da bi integrisali njihovu tehnologiju u razvojnu alatku CTS (Compatibility test suite).

Cena kupovine bi mogla da premaši 10 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dolara, objavili su neki američki mediji.

DrouElements je osnovan 2008. godine u Helsinkiju. Američki gigant, čiji je "apetit" izgleda bezgraničan, kupio je oko 10 kompanija od početka ove godine.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gugl kupio finsku kompaniju DrouElements

Izvor: Capital.ba, 25.Jul.2014, 08:07

VAŠINGTON, Američki informatički gigant Gugl (Google) kupio je finsku kompaniju DrouElements (DrawElements,DE) koja nudi alatke za testiranje performansi i stabilnosti grafičkih procesora OpenGL ES i OpenCL, objavljeno je juče na ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.