Izvor: Nezavisne Novine, 21.Feb.2017, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman Satona dao otkaz zbog istrage o klađenju

Golman engleskog petoligaša Saton Junajteda, koji je u ponedjeljak jeo pitu tokom meča sa Arsenalom u FA Kupu, podnio je ostavku u klubu.

Vejn Šo (46) je bio rezervni golman najvećeg iznenađenja FA Kupa, ali se poslije meča našao pod istragom FA i Komisije za klađenje upravo zbog pite.

Dok se cijeli svijet zabavljao snimkom kako Šo jede pitu s mesom sedam minuta prije kraja utakmice koju je Saton izgubio 2:0, ispostavilo se da je u engleskim kladionicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << postojala opcija da se kladite da će to i učiniti.

Kvota je bila osam, Šo je radiju BBC 4 rekao da je bio gladan i zabavljao se, ali je u izjavi za Daily Mail priznao da poznaje nekoliko ljudi koji su se kladili na to.

Na kraju je i kladionice koja je sponzorisala Saton za meč sa Arsenalom otkrila da je isplatila petocifren iznos na tu opkladu.

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.