Gojković: Dragan Djilas je morao da obrati pažnju šta je tacno rečeno

Izvor: Beta Video, 23.Apr.2014, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković: Dragan Djilas je morao da obrati pažnju šta je tacno rečeno

BEOGRAD - Važno je da citati iz govora i rečenica budu tacni i precizni, mislim da ni jedan političar u ovoj državi ne bi trebalo da se izvinjava ako obećava da će iskoreniti kriminal i korupciju koja je vladala u našoj državi, Dragan Djilas je morao da obrati pažnju šta je tacno rečeno, rekla je predsednica parlamenta Republike Srbije Maja Gojković. (CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

"Uvek sam bila dosledna sebi"

Izvor: B92, 24.Apr.2014, 11:42

Beograd -- Nova predsednica parlamenta Maja Gojković kaže da će pred njom svi poslanici biti jednaki i da nema potrebe da se izvinjava DS za izrečeno u izbornoj kampanji...Funkcionerka SNS kaže da postoje različita tumačenja izjave o "iskorenjivanju semena zla i korova", ali da je za nju najvažnije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.