Goga videla Harija u gaćama

Izvor: Kurir, 28.Apr.2015, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga videla Harija u gaćama

Goga Sekulić upala je Hariju Varešanoviću u apartman dok se presvlačio.

Ona je kolegu zatekla u gaćama kako navlači pantalone.

Sekulićeva i Hari su u isto vreme bili u studiju TV Pink u Šimanovcima, ona zbog gostovanja u emisiji „Ami Dži šou“, a on zbog „Pinkovih zvezdica“. Goga je tražila slobodan apartman kako bi se presvukla. Kad je došla do Harijevog, pokucala je na vrata, a kako se niko nije oglasio, upala je unutra. Varešanović je bio u šoku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a Goga je pocrvenela od sramote.

- Uđem u apartman i vidim da je Hari unutra. Htela sam da ospem paljbu na njega jer se nije oglašavao, ali se na kraju sve završilo smehom. Rekao mi je da nije odmah otvorio jer se presvlačio, što se i dalo primetiti. Inače, obožavam Harija i veoma poštujem njegov rad - kaže Goga.

(T. D.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.