Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavni grad MADE IN CHINA: Egipat dobija novu SVEMIRSKU prestonicu sa 1.000 džamija

Ambiciozni projekat nove prestonice Egipta korak je bliži ostvarenju nakon što su tamošnje vlasti uspele da postignu dogovor sa kineskim investitorima o finansiranju ovog megaprojekta. Kineska kompanija "CFLD" pristala je da investira 20 milijardi dolara za izgradnju prve faze grada koji još uvek nema ime.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SOLITERI ĆE IZRANJATI IZ PUSTINJE: Kinezi prave novu egipatsku prestonicu sa 1.000 džamija!

Izvor: Kurir, 12.Okt.2016

...Neverovatno ambiciozan projekat nove prestonice Egipta korak je bliži ostvarenju pošto su tamošnje vlasti uspele da postignu dogovor sa kineskim investitorima o finansiranju ovog megaprojekta Kineska kompanija "CFLD" pristala je da investira 20 milijardi dolara za izgradnju prve faze grada koji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.