Glancanje guze meksičkom zastavom!

Izvor: Mondo, 18.Sep.2014, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glancanje guze meksičkom zastavom!

Izgleda da će Majli Sajrus (konačno) završiti u zatvoru. Ne...ne zbog svoje muzike, već zbog skrnavljenja zastave Meksika.

Foto: Instagram.com/mileycyrus

Na nastupu u Montereju, u Meksiku, jedan od plesača koji je nastupio sa Majli, iskoristio je meksičku zastavu da "obriše" guzu popularne pevačice.

Iako je to deo njihove koreografije, meksičke vlasti su se uvredile zbog korišćenja njihovih nacionalnih simbola na taj način.

Zbog toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Majli će izgleda morati da plati kaznu od 1.200 dolara i da "odleži" 36 sati u meksičkom zatvoru.

Pogledajte "glancanje".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog OVOGA bi Majli mogla u zatvor!

Izvor: Mondo, 18.Sep.2014

Izgleda da će Majli Sajrus (konačno) završiti u zatvoru. Ne.. ne zbog svoje muzike, već zbog skrnavljenja zastave Meksika...Foto: Instagram.com/mileycyrus..Na nastupu u Montereju, u Meksiku, jedan od plesača koji je nastupio sa Majli, iskoristio je meksičku zastavu da "obriše" guzu popularne pevačice...Iako...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.