Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2017, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Geni su čudo: Kćerka Mile Jovović oduševila na premijeri filma

Glumica Mila Jovović zasijala je na losanđeleskoj premijeri filma ‘Resident Evil: The Final Chapter’, pojavivši se u društvu supruga Pola V.S.Andersona i devetogodišnje kćerke Ever Gabo Anderson, koja je debitovala u tom filmu.

Ponosna majka tako je istakla da je njena kćerka veliki talent te da je neizmjerno sretna što mala Ever Gabo ima toliku strast prema glumi.

A mama i kćerka su blistale na crvenom tepihu. Mila je obukla haljinu u boji pudera s velikim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << izrezom koja je bila ukrašena krznom, dok je Ever oduševila sve u bijeloj haljini sa srebrnim ogrtačem.

Inače, cijeli film nastao je u porodičnom okruženju, jer osim mame i kćerke, na filmu je radio i Milin suprug Pol V.S. Anderson koji je film režirao i napisao scenario.

Iako je glumica i manekenka nakon ronđenja kćerke izjavljivala kako neće dopustiti da njena kćerka počne raditi dok je još dijete, čini se da su geni bili jači i da je mama jednostavno morala popustiti. Mila je karijeru modela započela sa samo 12 godina te je isticala kako je morala početi zarađivati jer joj je porodica bila jako siromašna.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.