Gavranović: Koalicija nije dovedena u pitanje

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2015, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gavranović: Koalicija nije dovedena u pitanje

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović rekao je da u Skupštini grada postoji jedan broj odbornika iz DNS-a koji se ne slaže sa opštom politikom, ali da koalicija nije dovedena u pitanje.

"Oni imaju svoje ideje i stavove, što je potpuno legitimno. Nemam nikakvo neslaganje s njima", rekao je Gavranović, odgovarajući na pitanje da li može bez DNS-a u koaliciji, sa čijim se odbornicima razmimoilazi u stavovima u vezi sa zabranom istovara rude boksita u Ložioničkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ulici.

On je naveo da nema sukoba sa DNS-om u Skupštini grada, kao i da ne može spriječiti da neko izađe iz koalicije ako želi, ali da ne misli da je koalicija dovedena u pitanje.

Gavranović ističe da istovar rude pravi ogroman problem stanarima Lužioničke ulice jer nekoliko preduzeća, među kojima su i "Željeznice Republike Srpske", zagađuje okolinu i nanose štetu imovini i zdravlju tih ljudi.

"Tragom njihovih staza od boksita, prošao sam od Ložioničke ulice do Tunjica i vidio da je grad bio blatnjav i crven", kaže Gavranović.

Prema njegovim riječima, niko nema prava da to radi Banjaluci i ne treba da pomišlja da to "gura u neki politički kolosijek".

Gavranović je najavio da će krivičnu prijavu dobiti svako ko je i zaslužio.

Gradonačelnik Banjaluke razgovarao je danas sa građanima u Muzičkom paviljonu u parku "Petar Kočić".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.