GRAND MAGAZIN ISTRAŽUJE: Da li odelo čini čoveka?

Izvor: Kurir, 27.Avg.2014, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRAND MAGAZIN ISTRAŽUJE: Da li odelo čini čoveka?

Voditeljke „Grand magazina“  na Grand TV Ivana Đorđević i Katarina Obradović pokušaće sa gostima u studiju i gledaocima koji se direktno uključuju u program putem Skajpa i telefona da dobiju odgovor na pitanja: Da li prvi utisak ima reprizu? Koliko je važna poruka koju garderobom šaljemo? Šta se dešava kada promašimo odeću za određenu priliku?

U gostima će sutra od 12 do 16 sati koliko traje "Grand magazin" biti kreatorka Ivana Roland, pobednik Guče - Dejan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Jevđić, Marko Gačić, Trik FX...

Uz obilje muzike, humora, zanimljivih priloga iz sveta sporta, Paparaco Lutajuće kamere, Ivana i Katarina će se družiti sa gledaocima puna četiri sata uživo.

NA KURIROVOM SAJTU MOŽETE DA PRATITE GRAND NARODNU TELEVIZIJU!

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Grand magazin istražuje: Da li odelo čini čoveka?

Izvor: Scandal.rs, 27.Avg.2014

Da li prvi utisak ima reprizu? Koliko je važna poruka koju garderobom šaljemo? Šta se dešava kada promašimo odeću za određenu priliku?..Voditeljke „Grand magazina“ na Grand televizije Ivana Đorđević i Katarina Obradović pokušaće sa gostima u studiju i gledaocima koji se direktno uključuju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.