GOLUBOVIC NOC PROVEO SA JELENOM Kristijan k**se balerinu zenu laze da je u karantinu

Izvor: medio.rs, 27.Nov.2015, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOLUBOVIC NOC PROVEO SA JELENOM Kristijan k**se balerinu zenu laze da je u karantinu

Nakon što je zbog napada i pretnji Tamari Đurić i Radetu Laziću sa imanja u Lisoviću Kristijan Golubović izbačen, on je noć proveo u zagrljaju balerine Jelene Milošević, kojoj je u rijalitiju polomio nos. Za to vreme njegova supruga Ivana i ćerka ga čekaju u Kraljevu, dok ih on laže da je još uvek u karantinu.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

BRUKA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Laže ženu da je u karantinu a noć proveo sa Balerinom!

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015

Čim je napustio Farmu, Kristijan je otišao u kuću prijateljice Biljane Lukan...Tamo ga je sačekala njegova ljubav iz rijalitija Jelena Milošević Balerina. Ona je s njim provela noć i jučerašnji dan, dok ga je supruga Ivana zajedno s ćerkom Verom čekala u Kraljevu..."Ne smem ništa da kažem....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.