GAGA NIKOLIĆ RUČAO SA MILENOM: Dragan sam ustaje iz kreveta!

Izvor: Kurir, 25.Maj.2015, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAGA NIKOLIĆ RUČAO SA MILENOM: Dragan sam ustaje iz kreveta!

Proslavljeni glumac proveo nedelju sa ženom na intenzivnoj nezi

Dragan Nikolić, posle krize koju je imao u četvrtak, kad je zbog ozbiljnih problema s disanjem morao da bude priključen na aparate, oseća se bolje.

On je i dalje na intenzivnoj nezi Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije, a uz njega je juče celo popodne, kako saznajemo, bila njegova supruga Milena Dravić, koja mu je donela i neke sitnice od kuće, a čak su i ručali zajedno.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Proslavljena glumica je zbog paparaca koji su je čekali na ulazu sprovedena do njegove sobe s potpuno drugog kraja bolnice, tako da je njen dolazak prošao neprimećeno. Lekarima i medicinskim tehničarima koji brinu o njegovom zdravlju zabranjeno je da međusobno komentarišu njegovo stanje. Glumac samostalno ustaje iz kreveta, gleda TV i prima redovnu terapiju. Za nekoliko dana biće odlučeno da li će biti premešten na neko drugo odeljenje. Lekari čine sve da mu se ponovo ne pogorša zdravstveno stanje, što je bilo posledica infekcije i visoke temperature, a bio mu je ugrožen rad pluća i u krajnjoj liniji život - priča Kurirov izvor blizak glumačkom paru.

(LJ. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.