Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2016, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Funkcioner hvatao za vrat mladog srpskog rukometaša (VIDEO)

Direktor reprezentacije Srbije Vladica Spasojević izazvao je skandal u Hrvatskoj, pošto je uhvatio za vrat i odgurnuo mladog srpskog rukometaša Uroša Pavlovića.

Spasojević je na meču sa Hrvatskom, u okviru Evropskog prvenstva za kadete, bio nezadovoljan igrom Pavlovića u odbrani poslije primljenog gola.

Na video snimku jasno se vidi kako Spasojević hvata za vrat osamnaestogodišnjeg rukometaša Partizana, a potom ga i gura na klupu za rezervne igrače, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << B92.

Mladi srpski rukometaši završili su na osmom mjestu na šampionatu Evrope u Hrvatskoj.

Nešto slično prije nekoliko godina uradio je i trener KK Partizan NIS Duško Vujošević, kada je, takođe nezadovoljan partijom svog igrača, uhvatio za vrat Bogdana Bogdanovića.

Nemili događaj možete pogledati na sat i osam minuta snimka iz priloga.



(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.