Funk hit „Ovisnik o moći“

Izvor: Danas, 24.Apr.2014, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Funk hit „Ovisnik o moći“

Posle izuzetnog uspeha i prodrmavanja javnosti hitom „Samo Disciplina!“, neuništiva Disciplin A Kitschme u najnovijoj postavi sa usnom harmonikom objavljuje i drugu pesmu pod imenom „Ovisnik o moći“, čiji je video spot doživeo premijeru na MTV kanalu u ponedeljak, 21. aprila. Spot se može pogledati na youtu.be/dVTABIu2aAI.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

„Ovisnik o moći“ – druga pesma nove postave legendarne grupe Disciplin A Kitschme!

Izvor: SvetGitara.com, 24.Apr.2014

Posle izuzetnog uspeha i prodrmavanja javnosti hitom "Samo Disciplina!", neuništiva Disciplin A Kitschme u najnovijoj postavi sa usnom harmonikom objavljuje i drugu pesmu pod imenom "Ovisnik o moći", čiji je video spot doživeo premijeru na MTV kanalu u ponedeljak, 21. aprila.

Nastavak na SvetGitara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.