Film Lika Besona u Kini zaradio 20 miliona dolara za tri dana

Izvor: Blic, 30.Okt.2014, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film Lika Besona u Kini zaradio 20 miliona dolara za tri dana

Poslednji film francuskog reditelja Lika Besona “Lusi” doneo je zaradu od 20 miliona dolara za samo tri dana prikazivanja u Kini, prenose danas francuski mediji.

Produkcijska kuća EvropaKorp. (EuropaCorp) saopsstila je da je film doneo zaradu od 45 miliona dolara od jula, kada je premijerno prikazan, a za tri dana prikazivanja u Kini čak 20 miliona dolara.

“Lusi”, u kojem glavnu ulogu igra Skarlet Johanson, prikazuje se samo u trodimenzionalnom (3D) formatu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Kina je skoro nepristupačno tržisste za film, jer su vlasti ograničlile broj stranih filmova koji se prikazuju u zemlji.

Besonov film je priča o krijumčarki droge koju prenosi u želucu, a zbog kontakta sa “super supstancom” biva obdarena super-ljudskim sposobnostima.

Francuski reditelj (55) postao je svetski poznat s filmovima “Veliko plavetnilo” iz 1988, “Nikita” (1990), “Peti element” (1997) i “Jovanka Orleanka” (1999).

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Film "Lusi" Lika Besona u Kini zaradio 20 miliona dolara za tri dana (Video)

Izvor: Svet plus, 30.Okt.2014

Najnovije filmsko ostvarenje reditelja Lika Besona "Lusi " (Lucy), sa Skarlet Johanskon u glavnoj ulozi, doneo je zaradu od 20 miliona dolara za samo tri dana prikazivanja u Kini, navode francuski mediji.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.