Filipovski demantuje: Ilić ostaje

Izvor: B92, 27.Avg.2014, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipovski demantuje: Ilić ostaje

Dubravka Filipovski odbacila je danas pisanje medija da lider NS i ministar bez portfelja Velimir Ilić razmišlja da napusti Vladu Srbije zbog "lošeg položaja".

"Najodlučnije demantujem da se NS povlači iz koalicije sa Srpskom naprednom strankom (SNS) koja je stvorena još 2010. godine i sa kojom se zajedno borila za promene u Srbiji", rekla je potpredsednica NS agenciji Beta.

Pisanje beogradskog dnevnika "Naše novine" koji je danas preneo da se Ilić požalio svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saradnicima na loš položaj u Vladi i da razmišlja da napusti Nemanjinu 11, Filipovski je ocenila kao spekulacije pojedinaca koji preko pojedinih medija pokušavaju da naruše jedinstvo vladajuće koalicije.

"Ministarstvo bez portfelja nema ingerencije kao ostala već direktno dobija zadatke od premijera (Aleksandra Vučića). Velimir Ilić ima odličnu komunikaciju sa premijerom i kao ministar bez portfelja dobija zadatke od njega i sve je u najboljem redu", istakla je ona.

Filipovska je dodala da nema nezadovoljstva i bilo kakvih indicija da NS napušta koaliciju i vladu.

List je preneo da je Ilićev izveštaj o rezultatima rada za prvih 100 dana rada Vlade bio "najtanji" i prenosi izvor iz Vlade Srbije koji navodi da će Ilić kao i ostali članovi vlade morati da ima jake rezultate ukoliko želi da i dalje ostane ministar.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Filipovski: Velimir Ilić ne napušta Vladu

Izvor: Blic, 27.Avg.2014

Potpredsednica Nove Srbije (NS) Dubravka Filipovski odbacila je danas pisanje medija da lider NS i ministar bez portfelja Velimir Ilić razmišlja da napusti Vladu Srbije zbog "lošeg položaja"...- Najodlučnije demantujem da se NS povlači iz koalicije sa Srpskom naprednom strankom (SNS) koja je stvorena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.