Federiko Mocha 18. i 19. u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2014, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federiko Mocha 18. i 19. u Beogradu

Federiko Mocha, jedan od najpopularnijih svetskih pisaca za tinejdžere, biće gost izdavačke kuće "Čarobna knjiga" 18. i 19. decembra.

U okviru posete, biće organizovana promocija i potpisivanje knjiga u "Čarobnoj šumi", novoj knjižari na Trgu Republike u Beogradu.

"Čarobna knjiga" je njegov roman "Taj trenutak sreće" objavila uoči Sajma knjiga u Beogradu, a novi "Ti si ta" uskoro izlazi iz štampe.

Mocha je svetsku slavu postigao romanom "Tri metra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iznad neba", prema kojem je snimljen i film.

Nakon toga su se nizali bestseleri "Izvini, ali ti si moja ljubav", "Izvini, ali hoćeš li da se udaš za mene?", "Želim te“, koji takođe prerastaju u filmske hitove, obezbeđujući Moći internacionalnu slavu i izuzetne tiraže.

Osim kao pisac, Mocha se ostvario i kao gradonačelnik, scenarista i režiser.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.